Lávový kamenný gril FORWARD

Grilování na lávovém kameni se pro vás stane gurmánským zážitkem

Lávový gril FORWARD je na míru vyrobený pro zahradní krby FORWARD. Svými rozměry jej pohodlně umístíte do topeniště krbu, místo roštu. Využít ho ale můžete i na klasickém ohništi.lávový gril, lávová deska, grilování na lávovém kameni

Lávový kamenný gril se odlišuje od klasických grilů tím, že pokrm připravujete přímo na rozehřáté lávové desce. Rovnoměrné nahřátí desky vám zaručí správnou úpravu pokrmu během několika minut.

Lávový gril je ideální pro ty, kteří nedůvěřují klasickému grilování na grilovacích roštech nad ohněm. Lávová deska maso pěkně propeče a dodá mu typickou grilovací chuť, kterou při přípravě na pánvy nikdy nezískáte. Lávová kamenná deska Vám nabízí možnost úplně jiného grilování, než které znáte z klasických roštů.

Lávový gril FORWARD z naší výroby Vás přesvědčí svojí jednoduchou konstrukcí a skvělou cenou. Rozměry desky jsou 480 x 270 mm, výška desky 30 mm. Nejedná se o imitace levných, nekvalitních desek z mramoru a ostatních kamenných materiálů. Lávová deska je speciálního kamene, který je odolný proti popraskání.
Profesionální lávový gril můžete zakoupit přímo v našich expozicích >> za 2.180 Kč (cena s DPH).

Funkčnosti lávového grilu

  • pečete nebo grilujete přímo na rozehřáté desce
  • jednoduše si sami zvládnete ugrilovat maso, zeleninu, sýry, houby, ryby nebo bramboráky
  • při grilování nedochází k přímému kontaktu s kouřem a spalinami ze dřeva nebo uhlí - připravovaný pokrm je tak zdravější, chutnější a hlavně nevysušený

Vlastnosti kamenného lávového grilu FORWARD

  • je vyroben ze speciálního kamene, který je odolný proti popraskání
  • kamenná deska je umístěna v kovové konstrukci, díky které se prodlužuje její životnost
  • nad přímým ohněm se deska rovnoměrně zahřeje a vy tím stejnoměrně propečete pokrm

Návod na použití lávového grilu

  • lávovou desku zahřívejte 30 - 45 minut, nad mírným ohněm z měkkého dřeva (jako je např. smrkové, březové nebo olšové)
  • před grilováním potřete rozehřátou desku např. špekem
  • po ukončení grilování nechte desku vychladnout - umývejte ji až po úplném vychladnutí, aby nedošlo k prasknutí v reakci se studenou vodou
  • nepoužívejte k mytí žádné saponáty
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Další informace Rozumím